Gameguides - Fortnite

Αποκτήστε τον απόλυτο οδηγό Fortnite
ια νέα χρονιά ξεκινά για την Euroleague και το θα σας συντροφεύει ξανά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν με εμπεριστατωμένες αναλύσεις και συμβουλές για το αγαπημένο παιχνίδι των απανταχού μπασκετόφιλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Euroleague Fantasy Challenge. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των παικτών, στην ανάλυση κάθε αγωνιστικής και στο σχεδιασμό στρατηγικών και τακτικών, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα παραδείγματα ομάδων, από τη δημιουργία τους, στην αρχή της χρονιάς, μέχρι και την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, πλέον στο τέλος της ίδιας της διοργάνωσης, το Final Four.



Φέτος, τα παραδείγματα των γενικών ομάδων που θα αναλύονται βήμα-βήμα γίνονται τέσσερα, μιας και οι νέες συνθήκες απαιτούν σφαιρικότερη κάλυψη, ενώ θα υπάρξει ξεχωριστή ανάλυση για την ομάδα που θα αποσκοπεί μόνο στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση του προϋπολογισμού της, καθώς είναι η μόνη ειδική κατηγορία που (φαίνεται να) απέμεινε στο παιχνίδι.





Πέρα από το γενικό πρωτάθλημα που συμπεριλαμβάνει κάθε χρήστη που συμμετέχει στο παιχνίδι, μπορείτε να δημιουργήσετε με τους φίλους σας το δικό σας ξεχωριστό πρωτάθλημα, μέσω των Private Leagues/Πρωταθλημάτων και να ανταγωνιστείτε μαζί τους για το ποιος είναι ο καλύτερος!


και αυτό είναι το σκορ που δίνει ο παίκτης που έχετε αγοράσει στην ομάδα σας. Σε περίπτωση μάλιστα που η ομάδα του παίκτη κερδίσει, τότε παίρνει ένα μπόνους 10% επί του Index Rating που έκανε, εφόσον αυτό είναι θετικό.
Να σημειωθεί πως στις βασικές οδηγίες του παιχνιδιού, αναφέρεται λάθος εκ παραδρομής ότι συμπεριλαμβάνονται έξτρα τα εύστοχα σουτ. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο PIR (υπολογίζονται απλώς οι πόντοι), όπως εξάλλου επισημαίνεται και στο FAQ του παιχνιδιού


Comments